040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 10/2

Burgundisk oxgryta med bacon, champinjoner, syltlök och rött vin samt

ris eller kokt potatis

Tisdag 11/2

Stekt rödspättafilé med tartarsås, bakad morot, gröna ärtor, citron och kokt potatis

Onsdag 12/2

Helstekt kotlettrad med Dijon- och dragonsås, picklad rödlök, bakad tomat och

råstekt potatis

Torsdag 13/2

Biff a la Lindström med rödvinssås, persiljesmör och friterad klyftpotatis

Fredag 14/2

Panerad fläskschnitzel med ansjovis, kapris och citron samt gröna ärtor, skysås och

stekt potatis

Lördag 15/2

Färskostbakad laxfilé med smörstekt bladspenat, potatispuré och grillad citron

Söndag 16/2

Plommonspäckad rapsgriskarré med gräddsås, inlagd gurka, äppelmos och ugnsstekt potatis

 

 

Veckans alternativ:

Bruna bönor med stekt fläsk och korv