040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag
Skånsk kalops med husets rödbetor och kokt potatis

Tisdag
Rimmad sejfilé med fänkål, saffran och tomat samt potatispuré och dillsmör

Onsdag
Viltfärsbiff på hjort och rådjur, enbärsgräddsås, konjakslingon och råstekt potatis

Torsdag
Rotmos med rimmad fläsklägg, persiljebuljong och senapscreme

Fredag
Ost-och skinkfylld schnitzel med skysås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Lördag
Stekt havsabborre med sherrysås, knaperstekt bacon, bladspenat och kokt potatis

Söndag
Slottsstek med pressgurka, vinbärsgelé, sås och kokt potatis

Veckans alternativ
Fläskmedaljonger med Karl-Johansvampsås, friterad klyftpotatis och torkade tranbär ELLER: Kycklinginnerfilé och grönsaker i röd currysås serveras med ris
Slottsstek med pressgurka, vinbärsgelé, sås och kokt potatis