Måndag 3/3
Apelsin- och ingefäraglaserade revbensspjäll med skysås, coleslaw och kokt potatis

Tisdag 4/3
Stekt sillflundra med smält smör, lingon, ärtor och potatismos

Onsdag 5/3
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis

Torsdag 6/3
Oxfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner, skysås, broccoli och klyftpotatis

Fredag 7/3
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 8/3
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktaitomat, hummersås, citron och kokt potatis

Söndag 9/3
Grillad kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Kalvlever Suedoise, gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis

Insalata Caprese med lufttorkad skinka, tomat, mozzarella, basilika och oliver

Ryggbiff med grillad tomat, Bearnaisesås och pommes frites  159 kr

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr

Camembert med hjortronsylt  69 kr