Måndag 27/6
Panerad fläskschnitzel med skysås, citron och stekt potatis
Tisdag 28/6
Stekt sillflundra med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos
Onsdag 29/6
Pannbiff med stekt lök, skysås, lingon och kokt potatis
Torsdag 30/6
Kycklingspett med hasselbackspotatis, tzatziki och olivsallad
Fredag 1/7
Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås
Lördag 2/7
Friterad rödspätta Öresund. Bearnaisesås, räkor, sparris och pommes frites
Söndag 3/7
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås och tomatconcassé
Veckans alternativ:
Vinkokta blåmusslor med aioli och vitlöksbröd
Veckans sallad:
Ost- och skinksallad med Rhode Islandsås
Pris: 96:-
Restaurangkort/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Lunch 89:-
Ingår: sallad, nybakat bröd, måltidsdryck samt kaffe/te
Vid avhämtning ingår ej måltidsdryck och kaffe/te
Senaste kommentarer