Veckans meny
Vecka 6
Måndag 3/2
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Tisdag 4/2
Friterad rödspätta med remouladsås, citron och pommes frites
Onsdag 5/2
Ungersk gulaschgryta med gräddfil och saltgurka samt ris eller kokt potatis
Torsdag 6/2
Ricotta och basilikafylld kycklingbröst med bacon rökig tomatsås olivsallad och potatismos
Fredag 7/2
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Lördag 8/2
Fisk Benedictine med vitvinssås, potatismos, gröna ärtor och citron
Söndag 9/2
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås och varma grönsaker
Veckans alternativ:
Caesarsallad, kyckling, bacon, tomat, dressing och krutonger
Bakad potatis med Skagenröra, citron och dill
Tonfisksallad med kokt ägg och Rhode islanddressing
Ryggbiff med pommes frites, grillad tomat, lökringar och Bearnaisesås 149 kr
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Camembert med hjortronsylt 69 kr

Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr