Måndag 18/10
Klassisk lasagne med köttfärs och ostsås serveras med kronärtskockssallad
Tisdag 19/10
Piccata på färsk sejfilé serveras med tomatiserad vitvinssås, champinjoner och potatismos
Onsdag 20/10
Hjortfärsbiff med enbärsgräddsås, vinbärsgelé, varma grönsaker och råstekt potatis
Torsdag 21/10
Ungersk gulaschgryta med gräddfil och saltgurka samt ris eller kokt potatis
Fredag 22/10
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis
Lördag 23/10
Havets Wallenbergare på lax, torsk och räkor serveras med potatismos, smält smör,
gröna ärtor och rårörda lingon
Söndag 24/10
Helstekt kalvrulle med sherry- och salviasås, rotfruktspytt samt rönnbärsgelé och broccoli

Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med bearnaisesås, rödvinssky och pommes frites