Måndag 16/5
Wallenbergare med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos
Tisdag 17/5
Stekt kummelfilé med vitvinssås, heta räkor, broccoli, citron och kokt färskpotatis
Onsdag 18/5
Marinerat kycklingbröst med bearnaisesås, purjolökspotatis och picklade grönsaker
Torsdag 19/5
Pepparrotskött på fransyska med morot, haricots verts och kokt färskpotatis
Fredag 20/5
Schnitzel Cordon Bleu med stekt potatis, rödvinssås, citron och ärtsallad
Lördag 21/5
Gösfilé med kapris, rödbetor, smält smör, citron och kokt färskpotatis
Söndag 22/5
Kronhjortsstek med potatis- och jordärtskockspuré, chutney på äpple och ingefära samt
lingonsås

Veckans alternativ:
Rogan Josh – Indisk lammgryta serveras med ris och mango chutney