Måndag 17/5
Hjortfärslimpa med dijon- och dragonsås, inlagd gurka, äppelmos och kokt potatis
Tisdag 18/5
Panerad koljafilé med sauce Maximilian, dressad ruccola- och tomatsallad, citron och
kokt färskpotatis
Onsdag 19/5
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
Torsdag 20/5
Biff Stroganoff med smetana, saltgurka och ris eller kokt färskpotatis
Fredag 21/5
Högrevsfärsbiff med rödvinssås, persiljesmör, bacon och gräslök samt potatismos
Lördag 22/5
Gravad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron
Söndag 23/5
Fläskfilé Tyrolienne. Bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och stekt potatis

Veckans alternativ:
Spaghetti med köttfärssås och färskriven ost

Veckans sallad:
Kycklingsallad med bacon,tomat, romansallad samt Caesardressing och krutonger