Måndag 20/1
Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon, champinjoner och tomatsås samt
ris eller kokt potatis
Tisdag 21/1
Örtbakad kummelfilé med tomatiserad vitvinssås, kapris och rödlök samt kokt potatis
Onsdag 22/1
Kålpudding med rårörda lingon, sås och kokt potatis
Torsdag 23/1
Ärtsoppa med fläsk och korv samt pannkakor med sylt och grädde
ALTERNATIVT: Fläskpannkaka med rårörda lingon och timjanbakat äpple
Fredag 24/1
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Lördag 25/1
Kalvgryta med vitt vin, apelsin, tomat och timjan serveras med potatismos
Söndag 26/1
Tandooribakad laxfilé med kall limesås, dillpicklade rotfrukter, citron och kokt potatis

Veckans alternativ:
Husets paj med kallrökt lax och bladspenat samt stenbitsromsås och tomatsallad