Måndag 17/2
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingonsylt

Tisdag 18/2
Havet Wallenbergare – lax, räkor, smält smör, gröna ärtor och potatismos

Onsdag 19/2
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök, ägg, rödvinssås och kokt potatis

Torsdag 20/2
Örtmarinerat kalkonbröst med Portvinssås, potatiskaka och vinbärsgelé

Fredag 21/2
Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré

Lördag 22/2
Laxpudding med smält smör, citron och sockerärtor

Söndag 23/2
Klassisk skinkstek serveras med brysselkål, gräddsås och ugnsstekt potatis

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med pepparsås, pommes frites och tomatsallad

Bakad potatis med Skagenröra, citron och dill

Enchilada med fyllning, kyckling, kall citronsås och vitlök sås

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr

Camembert med hjortronsylt 69 kr

Kocken rekommenderar: Beställs dagen innan
Gös med potatiskaka, hummersås och sparris 209 kr