Måndag 2/8
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag 3/8
Laxpudding med smält smör, citron och gröna ärtor
Onsdag 4/8
Persiljejärpar med konjak-och kantarellsås, vinbärsgelé och potatismos
Torsdag 5/8
Currydoftande fläskgryta med äpple och purjolök serveras med ris eller kokt potatis
Fredag 6/8
Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv, bacon, gräddstuvad potatis och rödvinssky
Lördag 7/8
Vildsvinsfärslimpa med portvinsstuvade champinjoner, rönnbärsgelé och stekt potatis
Söndag 8/8
Örtstekt kycklingklubba med potatisgratäng, gräddig grönpepparsky och rostade
rotfrukter

Veckans alternativ:
Friterad rödtunga Öresund. Bearnaisesås, sparris, räkor och pommes frites