Måndag 30/11
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
Tisdag 1/12
Ugnsbakad laxfilé med saffran- och pernodsås, soltorkad tomatröra, citron och kokt potatis
Onsdag 2/12
Yoghurtmarinerat kycklingbröst med olivsallad, tzatziki, timjansky och stekt potatis
Torsdag 3/12
Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER: Potatis och purjolökssoppa med räkor.
Pannkakor med sylt och grädde
Fredag 4/12
Wallenbergare med gröna ärtor, lingon, smält smör och potatismos
Lördag 5/12
Högrevsgryta med kantareller, bacon, pärllök och rött vin serveras med potatis- och rotselleripuré
Söndag 6/12
Helstekt fläskfilé med champinjoner i gorgonzolasås, råstekt potatis och varma grönsaker

Veckans alternativ:
Kalventrecote med bearnaisesås, rödvinssky, friterade lökringar och pommes frites

Veckans sallad:
Fråga personalen