Måndag 15/8
Högrevsgryta med kantareller, enbär och lingon serveras med gelé och kokt potatis
Tisdag 16/8
Fiskgratäng på sejryggfilé med räkor och champinjoner i hummersås samt kokt potatis,
citron och gröna ärtor
Onsdag 17/8
Köttbullar med gräddsås, lingon, inlagd gurka och potatismos
Torsdag 18/8
Bruna bönor med stekt fläsk och korv
Fredag 19/8
Marinerat kycklingbröst med sås på mango, ingefära, kokosmjölk och röd curry serveras
med ris och grönsaker
Lördag 20/8
Ångad torskfilé med skånsk senapssås, citron, varma grönsaker och kokt potatis
Söndag 21/8
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, konjakssås, pressgurka och haricots verts

Veckans alternativ:
Spaghetti med köttfärssås och riven italiensk färskost

Veckans sallad:
Tonfisksallad med kokt ägg och Thousand Island-dressing