Måndag 21/9
Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv och bacon samt gräddstuvad potatis och skysås
Tisdag 22/9
Stekt flundrafilé med lökfräst bladspenat, sherrysås, bakad tomat, citron och kokt potatis
Onsdag 23/9
Axoa- Spansk kalvgryta serveras med potatismos och gröna bönor
Torsdag 24/9
Persiljejärpar med champinjonsås, vinbärsgelé, varma grönsaker och råstekt potatis
Fredag 25/9
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Lördag 26/9
Baconlindad vildsvinsfärslimpa med gräddsås, rårörda vinbär, broccoli och kokt potatis
Söndag 27/9
Friterad rödspätta med tartarsås, currybakat äpple, rårivna morötter, citron och
kokt potatis

Veckans alternativ:
Thailändsk kycklinggryta med grönsaker, kokosmjölk, ingefära och röd curry
serveras med basmatiris

Veckans sallad:
Fråga personalen