Måndag 1/3
Boeuf Bourguignon – Fransk oxgryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och
rött vin serveras med ris eller kokt potatis
Tisdag 2/3
Husets fiskgratäng med vitvinssås, dill, cocktailtomat och salladslök samt citron,
gröna ärtor och potatismos
Onsdag 3/3
Helstekt fläskfilé med Stiltonostsås, baconfräst haricots verts och ugnsstekt potatis
Torsdag 4/3
Rotmos med rimmad fläskbog och korv samt skånsk senap och persiljeolja
Fredag 5/3
Färsbiff på älg och dovhjort serveras med potatis- och jordärtskockspuré, skogssvampsås,
brysselkål och tranbär
Lördag 6/3
Bakad regnbågslaxfilé med hollandaisesås, tomatvinägrett, gröna bönor, citron och
kokt potatis
Söndag 7/3
Ugnsstekt kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Veckans alternativ:
Ayads kebabtallrik de luxe med pommes frites, sallad, feta och feferoni.
Stark, mild eller vitlökssås.