Måndag 6/7
Lammfärsbiff med friterad halloumi, ugnsstekt potatis och mangosalsa
Tisdag 7/7
Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor serveras med hummersås, potatismos och
gröna ärtor
Onsdag 8/7
Ädelostgratinerad fläskmedaljong med rödvinssås, råstekt potatis och varma grönsaker
Torsdag 9/7
Ost- och skinkspäckad köttfärslimpa med gräddsky, parisermorötter och stekt potatis
Fredag 10/7
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Lördag 11/7
Gravad lax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås
Söndag 12/7
Helstekt fläskkarré med potatisgratäng, chipotlesmör, madeirasås och picklad rödlök
Veckans alternativ:
Husets hamburgare med saltgurka, karamelliserad lök, cheddarost, dressing och
pommes frites

Veckans sallad:
Kycklingsallad med avokado, bacon och Rhode Islanddressing