Veckans meny
Vecka 8
Måndag 17/2
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingonsylt
Tisdag 18/2
Havet Wallenbergare – lax, räkor, smält smör, gröna ärtor och potatismos
Onsdag 19/2
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök, ägg, rödvinssås och kokt potatis
Torsdag 20/2
Örtmarinerat kalkonbröst med Portvinssås, potatiskaka och vinbärsgelé
Fredag 21/2
Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré
Lördag 22/2
Laxpudding med smält smör, citron och sockerärtor
Söndag 23/2
Klassisk skinkstek serveras med brysselkål, gräddsås och ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med pepparsås, pommes frites och tomatsallad
Bakad potatis med Skagenröra, citron och dill
Enchilada med fyllning, kyckling, kall citronsås och vitlök sås
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Camembert med hjortronsylt 69 kr
Kocken rekommenderar: Beställs dagen innan
Gös med potatiskaka, hummersås och sparris 209 kr

Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr