Veckans meny
Vecka 26
Måndag 24/6
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och stekt potatis
Tisdag 25/6
Lax, Hollandaisesås, citron och kokt färskpotatis
Onsdag 26/6
Stekt kyckling med portvinssås och baconlindad sparris samt potatismos
Torsdag 27/6
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Fredag 28/6
Fläskfilé med potatisgratäng och Bearnaisesås
Lördag 29/6
Citron- och purjolökbakad Hokifilé, vitvinssås, broccoli och kokt potatis
Avhämtning till söndagen: Laxpaj med sallad, liten kaka och dryck
OBS! MÅSTE FÖRBESTÄLLAS
Veckans alternativ:
Caesarsallad, kyckling, bacon, tomat, dressing och krutonger
Spagetti med köttfärssås
Hamburgare eller Halloumiburgare med grönsaker, dressing och pommes frites
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Bakad potatis med Skagenröra, citron och dill
Buffalo wings 12 st 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr