Måndag 29/4
Persiljejärpar med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis

Tisdag 30/4 – Valborgsmässoafton
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomater, citron, dillsås och potatismos

Onsdag 1/5 – Första Maj
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, socker brynt kulpotatis och skysås

Torsdag 2/5
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis eller klassisk lasagne med tomatsallad

Fredag 3/5
Wallenbergare med potatismos, lingon, gröna ärtor och smält smör

Lördag 4/5
Panerad torsk med kall trädgårdsmästarsås, citron, varma grönsaker och kokt potatis

Söndag 5/5
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis

Veckans alternativ:

Räkbomb med sallad, majonnäs räkor, ägg och citron 119 kr

Ost- och skinkpasta med hård ost

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr