Veckans meny
Vecka 18
Måndag 29/4
Persiljejärpar med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis
Tisdag 30/4 – Valborgsmässoafton
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomater, citron, dillsås och potatismos
Onsdag 1/5 – Första Maj
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, socker brynt kulpotatis och skysås
Torsdag 2/5
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis eller klassisk lasagne med tomatsallad
Fredag 3/5
Wallenbergare med potatismos, lingon, gröna ärtor och smält smör
Lördag 4/5
Panerad torsk med kall trädgårdsmästarsås, citron, varma grönsaker och kokt potatis
Söndag 5/5
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis
Veckans alternativ:
Räkbomb med sallad, majonnäs räkor, ägg och citron 119 kr
Ost- och skinkpasta med hård ost
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr