Veckans meny
Vecka 15
Måndag 8/4
Indisk kycklinggryta med tikka masalasås och grönsaksris
Tisdag 9/4
Friterad rödspätta Öresund, bearnaisesås, räkor, sparris och pommes frites
Onsdag 10/4
Panerad fläskschnitzel med ansjovis, kapris och citron samt gröna ärtor, skysås och stekt potatis
Torsdag 11/4
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt potatis
Fredag 12/4
Köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos
Lördag 13/4
Rimmad torsk med Skånsk senapssås, gröna ärtor, citron och kokt potatis
Söndag 14/4
Griljerade revbensspjäll med äppelmos, och gräddsky, inlagd gurka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Spagetti Carbonara med hårdost
Kalvlever med gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr