Veckans meny
Vecka 13
Måndag 25/3
Biff à la Lindström med rödvinssås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis
Tisdag 26/3
Huset fisksoppa med räkor, aioli och nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 27/3
Basilikamarinerat kycklingbröst med gräddig tomatsås och grönsaksris
Torsdag 28/3
Apelsin- och ingefäraglaserade revbensspjäll med rödvinssås, coleslaw och ugnsstekt potatis
Fredag 29/3 – Långfredag Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås
Lördag 30/3 – Påskafton – Livemusik under lunchen
3 sorters sill, ägg, laxtartar, anjovispaj, laxpaj, skinka, köttbullar, prinskorv, kokt potatis,
bröd, smör och ost samt citronruta 180 kr
Gärna förbeställning, hälsningar från kökschefen
Söndag 31/3 – Påskdagen
Örtstekt kalkonbröst med skogssvampsås, vinbärsgelé och stekt potatis
Veckans alternativ:
Spagetti med köttfärssås och riven Italiensk hårdost
Kalvlever med gräddsås, pressgurka och kokt potatis
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr