Måndag 25/3
Biff à la Lindström med rödvinssås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis

Tisdag 26/3
Huset fisksoppa med räkor, aioli och nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 27/3
Basilikamarinerat kycklingbröst med gräddig tomatsås och grönsaksris

Torsdag 28/3
Apelsin- och ingefäraglaserade revbensspjäll med rödvinssås, coleslaw och ugnsstekt potatis

Fredag 29/3 – Långfredag Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås

Lördag 30/3 – Påskafton – Livemusik under lunchen
3 sorters sill, ägg, laxtartar, anjovispaj, laxpaj, skinka, köttbullar, prinskorv, kokt potatis,
bröd, smör och ost samt citronruta 180 kr
Gärna förbeställning, hälsningar från kökschefen

Söndag 31/3 – Påskdagen
Örtstekt kalkonbröst med skogssvampsås, vinbärsgelé och stekt potatis

Veckans alternativ:

Spagetti med köttfärssås och riven Italiensk hårdost

Kalvlever med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr