Veckans meny
Vecka 12
Måndag 18/3
Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatismos
Tisdag 19/3
Rimmad sejfilé med fänkål, saffran och tomat samt vitvinssås, citron och kokt potatis
Onsdag 20/3
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med skysås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Torsdag 21/3
Kålpudding med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis
Fredag 22/3 Klassisk sjömansbiff med rödbetor
Lördag 23/3
Kalvfärsbiff med bearnaisesås, rödvinssås, friterade lökringar och purjolökspotatis
Söndag 24/3
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, grön sparris och kokt potatis
Veckans alternativ:
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Ceasarsallad med kyckling, bacon och krutonger
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr