Veckans meny
Vecka 11
Måndag 11/3
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis med tzatziki, olivsallad och klyftpotatis eller ris
Tisdag 12/3
Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor serveras med smält smör och potatismos
Onsdag 13/3
Bruna bönor med stekt fläsk alternativt Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
Torsdag 14/3
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Fredag 15/3 Oxfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner, skysås, broccoli och klyftpotatis
Lördag 16/3
Gravad lax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås
Söndag 17/3
Helstekt fläskkarré med potatisgratäng, Madeirasås och picklad rödlök
Veckans alternativ:
Hamburgare med saltgurka, karamelliserad lök, cheddarost, dressing och pommes frites
Kycklingsallad med avokado, bacon och Rhode Islanddressing
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr