Måndag 19/2
Helstekt fläskfilé serveras med potatiskaka, ångade morötter och mild pepparsås

Tisdag 20/2
Stekt sillflundra serveras med potatismos, smält smör och rårörda lingon

Onsdag 21/2
Mozzarellaöverbakad kycklingfilé med basilikasås och friterad potatis

Torsdag 22/2
Ärtsoppa med bog korv ELLER Potatis- och purjolökssoppa med Pannkakor, sylt och grädde

Fredag 23/2
Helstekt kalkonbröst serveras med stekt potatis, syltad rödlök, timjanssky och äpplemos

Lördag 24/2
Dillbakad laxfilé serveras med hollandaisesås, citron och kokt potatis

Söndag 25/2
Lammfärsbiff serveras med klyftpotatis, fårostcremé och rostad vitlökssky

Veckans alternativ:

Vegetarisk tortellini med gräddig-tomatsås och broccoli

Klassisk Lasagne med grönsallad

Fläskmedaljonger serveras med pommes frites, bearnaisesås och lökringar

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr