Veckans meny
Vecka 8
Måndag 19/2
Helstekt fläskfilé serveras med potatiskaka, ångade morötter och mild pepparsås
Tisdag 20/2
Stekt sillflundra serveras med potatismos, smält smör och rårörda lingon
Onsdag 21/2
Mozzarellaöverbakad kycklingfilé med basilikasås och friterad potatis
Torsdag 22/2
Ärtsoppa med bog korv ELLER Potatis- och purjolökssoppa med Pannkakor, sylt och grädde
Fredag 23/2
Helstekt kalkonbröst serveras med stekt potatis, syltad rödlök, timjanssky och äpplemos
Lördag 24/2
Dillbakad laxfilé serveras med hollandaisesås, citron och kokt potatis
Söndag 25/2
Lammfärsbiff serveras med klyftpotatis, fårostcremé och rostad vitlökssky
Veckans alternativ:
Vegetarisk tortellini med gräddig-tomatsås och broccoli
Klassisk Lasagne med grönsallad
Fläskmedaljonger serveras med pommes frites, bearnaisesås och lökringar
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr