Måndag 12/2
Oxgryta med rödvin och rotfrukter serveras med potatismos

Tisdag 13/2
Stekt panerad sejfilé med kokt potatis, dillsås, ärtskottssallad och citron

Onsdag 14/2
Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis och lingon

Torsdag 15/2
Kålpudding med kokt potatis och rårörda lingon

Fredag 16/2 Panerad fläskschnitzel med citron, kapris och ansjovis serveras med stekt potatis och skysås

Lördag 17/2
Lasagne med kallrökt lax, blandspenat och vermouthsås, citron och asiatisk kål- och gurksallad

Söndag 18/2
Helstekt kotlettrad med Karl Johansvampsås, hasselbackspotatis och pressgurka

Veckans alternativ:

Pastrami med krämig potatissallad, rostad lök och pickles

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr

Räksallad med Rhode Islanddressing 119 kr