Veckans meny
Vecka 5
Måndag 29/1
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Tisdag 30/1
Fiskgratäng med purjolök, räkor, sparris, dillsås och potatismos
Onsdag 31/1
Whiskymarinerad kycklingfilé med bakad potatishalva, timjansås och vitlökssmör
Torsdag 1/2
Ost- och skinkfylld schnitzel serveras med stekt potatis, rödvinssås, gröna ärtor och citron
Fredag 2/2 Wallenbergare med smält smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré
Lördag 3/2
Stekt panerad koljafilé med kokt potatis, picklad rödlök och tartarsås
Söndag 4/2
Klassisk skinkstek serveras med brysselkål, gräddsås och ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Bakad potatis med skagenröra, citron och dill
Spagetti med köttfärssås och färsk riven hårdost
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr