Måndag 29/1
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 30/1
Fiskgratäng med purjolök, räkor, sparris, dillsås och potatismos

Onsdag 31/1
Whiskymarinerad kycklingfilé med bakad potatishalva, timjansås och vitlökssmör

Torsdag 1/2
Ost- och skinkfylld schnitzel serveras med stekt potatis, rödvinssås, gröna ärtor och citron

Fredag 2/2 Wallenbergare med smält smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré

Lördag 3/2
Stekt panerad koljafilé med kokt potatis, picklad rödlök och tartarsås

Söndag 4/2
Klassisk skinkstek serveras med brysselkål, gräddsås och ugnsstekt potatis

Veckans alternativ:

Bakad potatis med skagenröra, citron och dill

Spagetti med köttfärssås och färsk riven hårdost

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr