Veckans meny
Vecka 4
Måndag 22/1
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé och råstekt potatis
Tisdag 23/1
Huset fisksoppa med räkor, lax och Koljafilé och aioli och pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 24/1
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Torsdag 25/1
Oxbringa med pepparrotssås, och kokt potatis samt varma grönsaker
Fredag 26/1 Baconspäckad köttfärslimpa, Karl Johansvampsås, rårörda vinbär och purjolökspotatis
Lördag 27/1
Bakad koljafilé med kapris och rödbetor, smält smör och potatismos
Söndag 28/1
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos, inlagd gurka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Ost- och skinkpasta
Hamburgare med Cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites
Kan även fås som vegetarisk burgare
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr