Måndag 22/1
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé och råstekt potatis

Tisdag 23/1
Huset fisksoppa med räkor, lax och Koljafilé och aioli och pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 24/1
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Torsdag 25/1
Oxbringa med pepparrotssås, och kokt potatis samt varma grönsaker

Fredag 26/1 Baconspäckad köttfärslimpa, Karl Johansvampsås, rårörda vinbär och purjolökspotatis

Lördag 27/1
Bakad koljafilé med kapris och rödbetor, smält smör och potatismos

Söndag 28/1
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos, inlagd gurka och kokt potatis

Veckans alternativ:
Ost- och skinkpasta

Hamburgare med Cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites
Kan även fås som vegetarisk burgare

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr