Veckans meny
Vecka 3
Måndag 15/1
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis
Tisdag 16/1
Stekt sillflundra serveras med potatismos smält smör och rårörda lingon
Onsdag 17/1
Biff à la Lindström med sås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis
Torsdag 18/1
Helstekt fläskfilé med mango- och grönpepparsås, klyftpotatis och parisermorötter
Fredag 19/1 Skånelåda – fläskmedaljong, prinskorv och bacon samt skysås och gräddstuvad potatis
Lördag 20/1
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktaitomat samt citron, hummersås och kokt potatis
Söndag 21/1
Grillad kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis
Veckans alternativ:
Spaghetti Bolognese med färsk riven hårdost
Bakad potatis med skink- och grönsaksfyllning
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr