Måndag 15/1
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis

Tisdag 16/1
Stekt sillflundra serveras med potatismos smält smör och rårörda lingon

Onsdag 17/1
Biff à la Lindström med sås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis

Torsdag 18/1
Helstekt fläskfilé med mango- och grönpepparsås, klyftpotatis och parisermorötter

Fredag 19/1 Skånelåda – fläskmedaljong, prinskorv och bacon samt skysås och gräddstuvad potatis

Lördag 20/1
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktaitomat samt citron, hummersås och kokt potatis

Söndag 21/1
Grillad kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Veckans alternativ:
Spaghetti Bolognese med färsk riven hårdost

Bakad potatis med skink- och grönsaksfyllning

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr