Måndag 8/1
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Tisdag 9/1
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, grön sparris och kokt potatis

Onsdag 10/1
Mangoglaserade revbensspjäll med barbecuesås, varma grönsaker och ugnsstekt potatis

Torsdag 11/1
Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka samt kokt potatis

Fredag 12/1 Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

Lördag 13/1
Havets Wallenbergare på lax, räkor och Alaskafilé serveras med smält smör, gröna ärtor
och potatismos

Söndag 14/1
Honungbakad kalkonstek med tomatsallad, vitvinssås och rostad delikatess potatis

Veckans alternativ:
Tagliatelle med kallrökt lax och blandspenat i krämig sås

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr