Veckans meny
Vecka 2
Måndag 8/1
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Tisdag 9/1
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, grön sparris och kokt potatis
Onsdag 10/1
Mangoglaserade revbensspjäll med barbecuesås, varma grönsaker och ugnsstekt potatis
Torsdag 11/1
Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka samt kokt potatis
Fredag 12/1 Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Lördag 13/1
Havets Wallenbergare på lax, räkor och Alaskafilé serveras med smält smör, gröna ärtor
och potatismos
Söndag 14/1
Honungbakad kalkonstek med tomatsallad, vitvinssås och rostad delikatess potatis
Veckans alternativ:
Tagliatelle med kallrökt lax och blandspenat i krämig sås
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr