Veckans meny
Vecka 1
Måndag 1/1 – Nyårsdagen
Ost- och skinkspäckad köttfärslimpa med gräddig balsamicosky, varma grönsaker och potatismos
Tisdag 2/1
Huset fisksoppa med räkor, aioli och nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 3/1
Krämig kycklinggryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris eller kokt potatis
Torsdag 4/1
Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER Huset gulaschsoppa med
nybakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde
Fredag 5/1 Kalvfärsbiff med choronsauce, rödvinssås, friterade lökringar och pommes frites
Lördag 6/1 – Trettondedag Jul
Svensk sjömansbiff med rödbetor
Söndag 7/1
Fiskgratäng med räkor, vitvinssås, potatismos samt varma grönsaker
Veckans alternativ:
Kalvlever Suedoise, gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr