Veckans meny
Vecka 51
Måndag 18/12
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingon
Tisdag 19/12
Fiskgratäng på Alaskafilé med räkor och hummersås, serveras med kokt potatis, citron och gröna ärtor
Onsdag 20/12
Helstekt fläskkarré med madeirasås, örtpotatis och varma grönsaker
Torsdag 21/12
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med timjansky, tzatziki och klyftpotatis
Fredag 22/12 – Livemusik under lunchen Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Lördag 23/12
Panerad torsk med kall trädgårdsmästarsås, citron, varma grönsaker
Söndag 24/12 – Julafton
Julbuffé och ris à la Malta med saftsås 165 kr
Veckans alternativ:
Hamburgare med Cheddarost inlagd gurka, tomat, sallad, rödlök, dressing och pommes frites
Bakad potatis med Skagenröra och citron
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr