Måndag 18/12
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingon

Tisdag 19/12
Fiskgratäng på Alaskafilé med räkor och hummersås, serveras med kokt potatis, citron och gröna ärtor

Onsdag 20/12
Helstekt fläskkarré med madeirasås, örtpotatis och varma grönsaker

Torsdag 21/12
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med timjansky, tzatziki och klyftpotatis

Fredag 22/12 – Livemusik under lunchen Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Lördag 23/12
Panerad torsk med kall trädgårdsmästarsås, citron, varma grönsaker

Söndag 24/12 – Julafton
Julbuffé och ris à la Malta med saftsås 165 kr

Veckans alternativ:

Hamburgare med Cheddarost inlagd gurka, tomat, sallad, rödlök, dressing och pommes frites

Bakad potatis med Skagenröra och citron

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr