Veckans meny
Vecka 49
Måndag 4/12
Biff à la Lindström med rödvinssås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis
Tisdag 5/12
Dillbakad kummelfilé med kapris, smält smör, tomatsallad, citron och kokt potatis
Onsdag 6/12
Helstekt kotlettrad med bearnaisesås, friterade lökringar och stekt potatis
Torsdag 7/12
Mozzarellagratinerad kycklingfilé med potatismos och champinjonsås
Fredag 8/12 Färsbiff med råstekt potatis, broccoli och pepparsås
Lördag 9/12
Havets Wallenbergare på lax, räkor, vit fisk serveras med hummersås citron, ärtor och potatismos
Söndag 10/12 – Andra advent
Honungsmarinad skinkstek med rödkål, äppelmos, gräddsky och kokt potatis
Veckans alternativ:
Pasta Africana tagliatelle med strimlad kalkon och blandsvamp i currysås
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Veckans sallad:
Räksallad med kokt ägg och Rhode islandsås 119 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr