Måndag 4/12
Biff à la Lindström med rödvinssås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis

Tisdag 5/12
Dillbakad kummelfilé med kapris, smält smör, tomatsallad, citron och kokt potatis

Onsdag 6/12
Helstekt kotlettrad med bearnaisesås, friterade lökringar och stekt potatis

Torsdag 7/12
Mozzarellagratinerad kycklingfilé med potatismos och champinjonsås

Fredag 8/12 Färsbiff med råstekt potatis, broccoli och pepparsås

Lördag 9/12
Havets Wallenbergare på lax, räkor, vit fisk serveras med hummersås citron, ärtor och potatismos

Söndag 10/12 – Andra advent
Honungsmarinad skinkstek med rödkål, äppelmos, gräddsky och kokt potatis

Veckans alternativ:

Pasta Africana tagliatelle med strimlad kalkon och blandsvamp i currysås

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr

Veckans sallad:

Räksallad med kokt ägg och Rhode islandsås 119 kr