Måndag 27/11
Citronmarinerat kycklingbröst med Maderiasås, fetaostcremé och grönsaksris

Tisdag 28/11
Örtbakad sejfilé med kall stenbitsromsås, grillad citron, broccoli och kokt potatis

Onsdag 29/11
Roslagsschnitzel med skysås, gröna ärtor, citron och råstekt potatis

Torsdag 30/11
Pannbiff med stekt lök, skysås, rårörda lingon och kokt potatis

Fredag 1/12 Wallenbergare, smält smör, gröna ärtor och potatispuré

Lördag 2/12
Smörbakad laxfilé med grön sparris, Hollandaisesås, citron och kokt potatis

Söndag 3/12 – Första advent
Helstekt fläskfilé med potaitsgratäng, rödvinssky och varma grönsaker

Veckans alternativ:

Pytt i panna med rödbetor

Klassisk Lasagne med grönsallad

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr