Veckans meny
Vecka 48
Måndag 27/11
Citronmarinerat kycklingbröst med Maderiasås, fetaostcremé och grönsaksris
Tisdag 28/11
Örtbakad sejfilé med kall stenbitsromsås, grillad citron, broccoli och kokt potatis
Onsdag 29/11
Roslagsschnitzel med skysås, gröna ärtor, citron och råstekt potatis
Torsdag 30/11
Pannbiff med stekt lök, skysås, rårörda lingon och kokt potatis
Fredag 1/12 Wallenbergare, smält smör, gröna ärtor och potatispuré
Lördag 2/12
Smörbakad laxfilé med grön sparris, Hollandaisesås, citron och kokt potatis
Söndag 3/12 – Första advent
Helstekt fläskfilé med potaitsgratäng, rödvinssky och varma grönsaker
Veckans alternativ:
Pytt i panna med rödbetor
Klassisk Lasagne med grönsallad
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr