Veckans meny
Vecka 46
Måndag 13/11
Färsbiff med soltorkad tomat- och mozzarella samt örtgräddsky, varma grönsaker och stekt potatis
Tisdag 14/11
Stekt sill och potatismos med smält smör, lingon och gröna ärtor
Onsdag 15/11
Kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis
Torsdag 16/11
Panerad fläskschnitzel med citron, anjovis och kapris, rödvinssås, gröna ärtor och kokt potatis
Fredag 17/11 Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Lördag 18/11
Bakad Kummelfilé med sås på kokosmjölk, ingefära och röd curry och broccoli och kokt potatis
Söndag 19/11
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äpplemos, inlagd gurka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Lax- och spenatpaj med kall dillsås
Ayads kebabtallrik med pommes frites och vitlökssås eller mild sås
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Veckans sallad: Bakad potatis med tonfiskröra och citron
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr