Måndag 13/11
Färsbiff med soltorkad tomat- och mozzarella samt örtgräddsky, varma grönsaker och stekt potatis

Tisdag 14/11
Stekt sill och potatismos med smält smör, lingon och gröna ärtor

Onsdag 15/11
Kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Torsdag 16/11
Panerad fläskschnitzel med citron, anjovis och kapris, rödvinssås, gröna ärtor och kokt potatis

Fredag 17/11 Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 18/11
Bakad Kummelfilé med sås på kokosmjölk, ingefära och röd curry och broccoli och kokt potatis

Söndag 19/11
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äpplemos, inlagd gurka och kokt potatis

Veckans alternativ:
Lax- och spenatpaj med kall dillsås
Ayads kebabtallrik med pommes frites och vitlökssås eller mild sås

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr

Veckans sallad: Bakad potatis med tonfiskröra och citron