Veckans meny
Vecka 44
Måndag 30/10
Lammfärsbiffar serveras med klyftpotatis, fårostcremé och rostad vitlökssky
Tisdag 31/10
Rimmad koljafilé med bakad morot, sellericremé, vispat dillsmör och kokt potatis
Onsdag 1/11
Helstekt fläskfilé serveras med råstekt potatis, ångade morötter och pepparsås
Torsdag 2/11
Köttfärslimpa med stuvade champinjoner, rödvinssås, picklad lök och stekt potatis
Fredag 3/11 Dansk fläskesteg med brynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och rödvinssås
Lördag 4/11 – Alla helgons dag
Bakad laxfilé med smörstekt sparris, och hollandaisesås och kokt potatis
Söndag 5/11
Griljerade revbensspjäll serveras med kokt potatis, gräddsås, inlagd gurka och äpplemos
Veckans alternativ: Pasta med fläskfilé, kantarellsås och hårdost
Bakad potatis med Skagenröra och citron
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Veckans sallad: Insalata Caprese med lufttorkad skinka, tomat, mozzarella, basilika och oliver
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr