Måndag 30/10
Lammfärsbiffar serveras med klyftpotatis, fårostcremé och rostad vitlökssky
Tisdag 31/10
Rimmad koljafilé med bakad morot, sellericremé, vispat dillsmör och kokt potatis

Onsdag 1/11
Helstekt fläskfilé serveras med råstekt potatis, ångade morötter och pepparsås

Torsdag 2/11
Köttfärslimpa med stuvade champinjoner, rödvinssås, picklad lök och stekt potatis

Fredag 3/11 Dansk fläskesteg med brynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och rödvinssås

Lördag 4/11 – Alla helgons dag
Bakad laxfilé med smörstekt sparris, och hollandaisesås och kokt potatis

Söndag 5/11
Griljerade revbensspjäll serveras med kokt potatis, gräddsås, inlagd gurka och äpplemos

Veckans alternativ: Pasta med fläskfilé, kantarellsås och hårdost

Bakad potatis med Skagenröra och citron

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr

Veckans sallad: Insalata Caprese med lufttorkad skinka, tomat, mozzarella, basilika och oliver