Måndag 23/10
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis
Tisdag 24/10
Ångad torskfilé med skånsk senapssås, citron, ärtor samt kokt potatis
Onsdag 25/10
Stekt kyckling med portvinssås och beconlindad sparris samt potatismos
Torsdag 26/10
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis ELLER huset gulaschsoppa med nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde
Fredag 27/10 Klassisk sjömansbiff med huset rödbetor
Lördag 28/10
Citron- och purjolökbakad hokifilé med vitvinssås, broccoli och kokt potatis
Söndag 29/10
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, konjakssås, pressgurka och haricots verts

Veckans alternativ: Spaghetti med köttfärssås och riven ost

Veckans sallad: Bakad potatis med skagenröra