Måndag 16/10
Kroppkakor med smält smör och lingon

Tisdag 17/10
Husets panerade Alaskafilé med kall räk- och dillsås, ångade morötter och kokt potatis

Onsdag 18/10
Biff à la Lindström med sås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis

Torsdag 19/10
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon ELLER bruna bönor med stekt fläsk

Fredag 20/10 Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås

Lördag 21/10
Kalvfärsbiff med choronsauce, rödvinssås, friterade lökringar och pommes frites

Söndag 22/10
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron

Veckans alternativ: Ost – och skinkpaj med Rhode islanddressing

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 69 kr

Veckans sallad: Grekisk sallad