Veckans meny
Vecka 40
Måndag 30/9
Dansk femöring – färsbiff serveras med stekt lök, stekt ägg, skysås och kokt potatis
Tisdag 1/10
Alaska filé med rödbetor, kapris, smält smör serveras med potatismos
Onsdag 2/10
Rotmos med rimmad oxbringa och senapscreme
Torsdag 3/10
Dansk fläskstek serveras med brynt kulpotatis, rödkål, skysås och äpplemos
Fredag 4/10 – Invigning av Vy vid Parkens renoverade restaurangkök
Oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och sparris 89 kr
Lördag 5/10
Bakad lax med citron, honung, kokt potatis och Hollandaisesås
Söndag 6/10
Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Tagliatelle med rökt lax och bladspenat i krämig sås
Paj med rökt lax, bladspenat och kall stenbitsromssås alternativt Västerbottenostpaj och sallad
Ostburgare – 150 g oxkött med smält ost, bearnaisesås, saltgurka och pommes frites
Plankstek med ryggbiff 129 kr
Camembert med hjortronsylt 69 kr
Buffalo wings 12 st 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr