Måndag 30/9
Dansk femöring – färsbiff serveras med stekt lök, stekt ägg, skysås och kokt potatis

Tisdag 1/10
Alaska filé med rödbetor, kapris, smält smör serveras med potatismos

Onsdag 2/10
Rotmos med rimmad oxbringa och senapscreme

Torsdag 3/10
Dansk fläskstek serveras med brynt kulpotatis, rödkål, skysås och äpplemos

Fredag 4/10 – Invigning av Vy vid Parkens renoverade restaurangkök
Oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och sparris 89 kr

Lördag 5/10
Bakad lax med citron, honung, kokt potatis och Hollandaisesås

Söndag 6/10
Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka och kokt potatis

Veckans alternativ:

Tagliatelle med rökt lax och bladspenat i krämig sås

Paj med rökt lax, bladspenat och kall stenbitsromssås alternativt Västerbottenostpaj och sallad

Ostburgare – 150 g oxkött med smält ost, bearnaisesås, saltgurka och pommes frites

Plankstek med ryggbiff 129 kr

Camembert med hjortronsylt 69 kr

Buffalo wings 12 st 99 kr