Måndag 8/11

Kycklingbröst med rödvinssky, bearnaisesås, baconlindad sparris och råstekt potatis

Tisdag 9/11

Lättpanerad sejfilé med sauce Maximilian, varma grönsaker, citron och kokt potatis

Onsdag 10/11

Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon, champinjoner och tomatsås samt ris eller

kokt potatis

Torsdag 11/11

Kålpudding med gräddig kålsky, lingon och kokt potatis

Fredag 12/11

Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka samt kokt potatis

Lördag 13/11

Torskfilé med tomatiserad vitvinssås, rimmat sidfläsk, stjälkkapris och kokt potatis

Söndag 14/11

Kalkonstek med citron och örter serveras med stekt kulpotatis, svart vinbärssås, gelé och

haricots verts

 

Veckans alternativ:

Färsk pasta med köttfärssås och riven italiensk färskost