Måndag 4/1

Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatismos

Tisdag 5/1

Panerad torskfilé med remouladsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis

Onsdag 6/1

Helstekt kalkonbröst med gräslöksfärskost, portvinssås, rostade rotfrukter och

råstekt potatis

Torsdag 7/1

Italiensk färsbiff med soltorkad tomat och mozzarella samt basilikacrème, marsalasås

och stekt kulpotatis

Fredag 8/1

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

Lördag 9/1

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Söndag 10/1

Fläskfilé Tyrolienne. Bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och ugnsstekt

potatis

 

Veckans alternativ:

Husets gulaschsoppa med hembakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde