Måndag 4/1
Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatismos
Tisdag 5/1
Panerad torskfilé med remouladsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis
Onsdag 6/1
Helstekt kalkonbröst med gräslöksfärskost, portvinssås, rostade rotfrukter och
råstekt potatis
Torsdag 7/1
Italiensk färsbiff med soltorkad tomat och mozzarella samt basilikacrème, marsalasås
och stekt kulpotatis
Fredag 8/1
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
Lördag 9/1
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis
Söndag 10/1
Fläskfilé Tyrolienne. Bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och ugnsstekt
potatis
Veckans alternativ:
Husets gulaschsoppa med hembakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde
Senaste kommentarer