Måndag 4/10
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Tisdag 5/10
Färsk stekt sejfilé med, kapris, rödbetor och smält smör samt citron, finskuren gräslök
och kokt potatis
Onsdag 6/10
Ricotta- och basilikafyllt kycklingbröst med bacon, rökig tomatsås, olivsallad och
potatismos
Torsdag 7/10
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Fredag 8/10
Högrevsfärsbiff med mild pepparsås, picklad rödlök och stekt potatis
Lördag 9/10
Stekt skäddafilé, kall sås med dill och Bostongurka, sockerärter, citron och kokt potatis
Söndag 10/10
Helstekt fläskfilé Tyrolienne. Bearnaisesås, tomatconcassé, råstekt potatis och
friterade lökringar
Veckans alternativ:
Köttbullar med gräddsås, lingon, inlagd gurka och kokt potatis
Senaste kommentarer