Måndag 17/1
Broströmmare* med gröna ärtor, rårörda lingon, smält smör och potatismos
Tisdag 18/1
Husets fiskgratäng med räkor och dill i hummersås samt citron, haricots verts och
kokt potatis
Onsdag 19/1
Fläskpannkaka med timjanbakat äpple, råkostsallad och lingon
Torsdag 20/1
Rotmos med rimmat fläskkött och korv samt krasse och skånsk senap
Fredag 21/1
Honungsglaserade revbensspjäll med balsamicosky, äppel-och ingefärachutney,
coleslawsallad och ugnsstekt potatis
Lördag 22/1
Polentastekt torskryggfilé med kall trädgårdsmästarsås, citron, semitorkade tomater
och kokt potatis
Söndag 23/1
Ljummen rostbiff med bearnaisesås, karamelliserad pärllök, sockerärter och stekt kulpotatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med mild pepparsås, tomatsallad och friterad klyftpotatis
* Wallenbergare gjord på fläskfärs
Senaste kommentarer