Måndag 24/1
Kålpudding med lingon, grädig kålsky och kokt potatis
Tisdag 25/1
Färsk rimmad sejfilé med syrad pepparrotssås, fransk lökröra, bakad morot, citron
och kokt potatis
Onsdag 26/1
Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv och bacon samt gräddstuvad potatis och skysås
Torsdag 27/1
Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Fredag 28/1
Kalvfärsbullar med grönpepparsås, varma grönsaker, pressgurka och potatismos
Lördag 29/1
Toscansk laxfilé med oliver, soltorkad tomat och basilika i vitvinssås samt citron och
kokt potatis
Söndag 30/1
Fläskfilé Tyrolienne. Bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och örtrostad
potatis
Veckans alternativ:
Tagliatelle med rökt älgbog i krämig svampsås samt riven italiensk hårdost och dill
Senaste kommentarer