Måndag 28/2
Oxgryta på fransyska med äpple, jordärtskocka och kantareller serveras med
potatismos
Tisdag 1/3
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomat samt citron-och dillsås och
kokt potatis
Onsdag 2/3
Köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos
Torsdag 3/3
Rotmos med rimmad fläskbog och köttkorv serveras med skånsk senapscréme och krasse
Fredag 4/3
Fetaostfyllt kycklingbröst med bacon samt rökig tomatsky, basilikacréme och husets
klyftpotatis
Lördag 5/3
Stekt torskfilé med remouladsås, dillslungade grönsaker, citron och kokt potatis
Söndag 6/3
Rosastekt kalvrulle provencale. Råstekt potatis, rödvinssås, vitlökssmör och baconfräst
haricots verts
Veckans alternativ:
Ayads kebabtallrik de luxe med pommes frites, sallad, feta och feferoni.
Stark, mild eller vitlökssås
Senaste kommentarer