Måndag 14/3

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Tisdag 15/3

Stekt sillflundra med hovmästarsås, hackad rödlök, lingon och potatismos

Onsdag 16/3

Vitlöksbakat kycklingbröst med sås på kokosmjölk och äppelcider samt rostad färskpotatis

med rödlök och pak choi

Torsdag 17/3

Fläskpannkaka med lingon och timjanbakat äpple ELLER: Klassisk köttfärslasagne med

ostsås samt kronärtskockssallad och tomatsky

Fredag 18/3

Wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor, smält smör och potatispuré

Lördag 19/3

Bakad koljafilé med räkor, hackat ägg, smält smör och riven pepparrot samt citron och

kokt färskpotatis

Söndag 20/3

Helstekt fläskfilé med balsamicosky, kall ädelostsås, potatisgratäng och brysselkål

 

Veckans alternativ:

Husets panerade stillahavsspätta Öresund.

Räkor, sparris, bearnaisesås och pommes frites