Måndag 14/3
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis
Tisdag 15/3
Stekt sillflundra med hovmästarsås, hackad rödlök, lingon och potatismos
Onsdag 16/3
Vitlöksbakat kycklingbröst med sås på kokosmjölk och äppelcider samt rostad färskpotatis
med rödlök och pak choi
Torsdag 17/3
Fläskpannkaka med lingon och timjanbakat äpple ELLER: Klassisk köttfärslasagne med
ostsås samt kronärtskockssallad och tomatsky
Fredag 18/3
Wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor, smält smör och potatispuré
Lördag 19/3
Bakad koljafilé med räkor, hackat ägg, smält smör och riven pepparrot samt citron och
kokt färskpotatis
Söndag 20/3
Helstekt fläskfilé med balsamicosky, kall ädelostsås, potatisgratäng och brysselkål
Veckans alternativ:
Husets panerade stillahavsspätta Öresund.
Räkor, sparris, bearnaisesås och pommes frites
Senaste kommentarer