Måndag 4/4
Hjortfärslimpa med portvinsstuvade champinjoner, skysås, vinbärsgelé och stekt kulpotatis
Tisdag 5/4
Husets panerade Alaskafilé med kall räk- och dillsås, ångade morötter, citron och
kokt färskpotatis
Onsdag 6/4
Axoa- Baskisk oxgryta serveras med rotfruktsstomp och haricots verts
Torsdag 7/4
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Fredag 8/4
Biff á la Lindström med rödvinssås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis
Lördag 9/4
Gravad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron
Söndag 10/4
Grillad kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt färskpotatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med mild jalapenosås och sötpotatispommes
Senaste kommentarer