Måndag 18/4 – Annandag påsk
Helstekt kotlettrad med choronsauce, friterade lökringar, picklad rödlök och pommes frites
Tisdag 19/4
Pocherad torskfilé med ägg- och persiljesås, kokt färskpotatis, citron och broccoli
Onsdag 20/4
Dansk femöring. Färsbiff, stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis
Torsdag 21/4
Rotmos med rimmad fläskbog och köttkorv samt grov senap och krasse
Fredag 22/4
Kycklingfilé Milanaise med tomatsås, bacon och champinjoner samt ris eller stekt potatis
Lördag 23/4
Laxpudding med smält smör, citron och gröna ärtor
Söndag 24/4
Kalkonstek med Karl-Johansvampsås, vinbärsgelé, brysselkål och råstekt potatis
Veckans alternativ:
Asiatisk kycklingwok med ingefära, kokos och röd curry serveras med ris
Senaste kommentarer