Måndag 18/4 – Annandag påsk

Helstekt kotlettrad med choronsauce, friterade lökringar, picklad rödlök och pommes frites

Tisdag 19/4

Pocherad torskfilé med ägg- och persiljesås, kokt färskpotatis, citron och broccoli

Onsdag 20/4

Dansk femöring. Färsbiff, stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis

Torsdag 21/4

Rotmos med rimmad fläskbog och köttkorv samt grov senap och krasse

Fredag 22/4

Kycklingfilé Milanaise med tomatsås, bacon och champinjoner samt ris eller stekt potatis

Lördag 23/4

Laxpudding med smält smör, citron och gröna ärtor

Söndag 24/4

Kalkonstek med Karl-Johansvampsås, vinbärsgelé, brysselkål och råstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Asiatisk kycklingwok med ingefära, kokos och röd curry serveras med ris