Måndag 25/4
Köttbullar med dijon- och dragonsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Tisdag 26/4
Friterad rödspätta med sauce Maximilian, picklad morot, citron och kokt färskpotatis
Onsdag 27/4
Roslagsschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Torsdag 28/4
Stekt rimmat fläsk med broccoligratäng och kokt potatis
Fredag 29/4
Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås
Lördag 30/4 – Valborgsmässoafton
Biff Stroganoff med saltgurka, créme fraiche samt ris eller kokt potatis
Söndag 1/5 – Första maj
Helstekt fläskfilé med marsalasås, stuvad svartrot, karamelliserad pärllök och ugnsstekt
potatis
Veckans alternativ:
Potatis- och purjolökssoppa med knaperstekt bacon och finklippt gräslök samt
pannkakor med sylt och grädde
Senaste kommentarer