Måndag 6/6 – Nationaldagen
Helstekt ryggbiff med rödvinssås, vitlökssmör, grillade grönsaker och pommes frites
Tisdag 7/6
Stekt stillahavsspättafilé med hummersås, potatismos, gröna ärtor och citron
Onsdag 8/6
Panerad benfri fläskkotlett med rödkål, äppelmos, skysås och råstekt potatis
Torsdag 9/6
Högrevsgryta med champinjoner, sidfläsk, rosmarin och rött vin serveras med ris eller
kokt färskpotatis
Fredag 10/6
Basilikamarinerat kycklingbröst med gräddig tomatsås, haricots verts och potatismos
Lördag 11/6
Apelsin- och ingefäraglaserade revbensspjäll med skysås, coleslaw och ugnsstekt potatis
Söndag 12/6
Pepparstekt kalvrulle med timjan- och balsamicosås, brynta champinjoner och
örtrostad potatis
Veckans alternativ:
Isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor
Senaste kommentarer