Måndag 30/5
Hjortfärslimpa med enbärsgräddsås, konjakslingon, varma grönsaker och potatismos
Tisdag 31/5
Stekt panerad torskfilé med remouladsås, råkostsallad, citron och kokt färskpotatis
Onsdag 1/6
Ädelostgratinerad fläsknoisette med rödvinssås, grillad tomat och husets klyftpotatis
Torsdag 2/6
Gryta på skinkstek med äpple, purjolök och curry serveras med ris eller kokt färskpotatis
Fredag 3/6
Kalvfärsbullar med dijon- och dragonsås, potatis- och palsternackspuré, vinbärschutney
och picklad rödlök
Lördag 4/6 – Pingstafton
Kycklingsteak med bearnaisesås, rödvinssky, baconlindad sparris och stekt potatis
Söndag 5/6 – Pingstdagen
Helstekt fläskfilé med portvinsstuvade champinjoner, skysås, vaxbönor och rostad
färskpotatis
Veckans alternativ:
Tagliatelle med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås
Senaste kommentarer