Måndag 1/8

Toscansk kycklingfilé med spenat, cocktailtomat, oliver och kapris serveras med

potatismos

Tisdag 2/8

Panerad sejryggfilé med kall trädgårdsmästarsås, citron, gröna ärtor och kokt potatis

Onsdag 3/8

Zurichergryta – Strimlad skinkstek, champinjoner, lök, vitt vin, citron och grädde

serveras med ris eller kokt potatis

Torsdag 4/8

Kalvfärsbullar med grönpepparsås, picklad rödlök, vinbärsgelé samt potatis- och

palsternackspuré

Fredag 5/8

Ädelostgratinerad fläskmedaljong med portvinssås, bakad morot och råstekt potatis

Lördag 6/8

Viltfärslimpa med enbärsgräddsås, brynta chamoinjoner, lingon och kokt potatis

Söndag 7/8

Stekt stillahavsspättafilé med lökfräst bladspenat, citron, sherrysås och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Husets silltallrik med ägghalvor, kokt potatis, grovt bröd, smör och ost

 

Veckans sallad:

Caesarsallad med kyckling, bacon, parmesan och krutonger samt Caesardressing