Måndag 17/10

Ungersk gulaschgryta med gräddfil och saltgurka samt ris eller kokt potatis

Tisdag 18/10

Stekt sillflundra med potatismos, hovmästarsås, hackad rödlök och lingon

Onsdag 19/10

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Torsdag 20/10

Klassisk lasagne med köttfärs och ostsås serveras med kronärtskockssallad

Fredag 21/10

Rosmarinstekt fläskfilé med ljummen spansk potatissallad och västerbottenostcrème

Lördag 22/10

Älgfärsbullar med viltgräddsås, vinbärsgelé, broccoli och potatispuré

Söndag 23/10

Stekt kungsflundrafilé med gubbröra, tomat- och ärtskottssallad, smält smör och

kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med rödvinssås, persiljesmör och pommes frites

 

Veckans ”sallad”:

Bakad potatis med kyckling och grönsaker i currymajonnäs