Måndag 17/10
Ungersk gulaschgryta med gräddfil och saltgurka samt ris eller kokt potatis
Tisdag 18/10
Stekt sillflundra med potatismos, hovmästarsås, hackad rödlök och lingon
Onsdag 19/10
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Torsdag 20/10
Klassisk lasagne med köttfärs och ostsås serveras med kronärtskockssallad
Fredag 21/10
Rosmarinstekt fläskfilé med ljummen spansk potatissallad och västerbottenostcrème
Lördag 22/10
Älgfärsbullar med viltgräddsås, vinbärsgelé, broccoli och potatispuré
Söndag 23/10
Stekt kungsflundrafilé med gubbröra, tomat- och ärtskottssallad, smält smör och
kokt potatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med rödvinssås, persiljesmör och pommes frites
Veckans ”sallad”:
Bakad potatis med kyckling och grönsaker i currymajonnäs
Senaste kommentarer