Måndag 10/4 – Annandag Påsk
Kåldolmar med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Tisdag 11/4
Friterad rödspätta Öresund bearnaisesås, räkor, sparris och pommes frites
Onsdag 12/4
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök, stekt ägg, rödvinssås och kokt potatis
Torsdag 13/4
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med klyftpotatis och tzatziki
Fredag 14/4
Biff Stroganoff med ris eller kokt potatis, saltgurka och gräddfil
Lördag 15/4
Bakad lax med citron och honung med kokt potatis och vitvinssås
Söndag 16/4
Klassisk skinkstek serveras med brysselkål, gräddsås och ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med pepparsås, pommes frites och tomatsallad
Veckans sallad:
Bakad potatis med skinka- och grönsaksfyllning
Senaste kommentarer