Måndag 24/4
Persiljejärpar med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis
Tisdag 25/4
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomater samt citron, dillsås och potatismos
Onsdag 26/4
Krämig kycklinggryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris ELLER korv Stroganoff med kokt potatis
Torsdag 27/4 Stekt fläsk med löksås och kokt potatis eller klassisk lasagne med tomatsallad
Fredag 28/4 Wallenbergare med potatismos, lingon, gröna ärtor och smält smör
Lördag 29/4
Panerad torsk med kall trädgårdsmästarsås, citron, varma grönsaker och kokt potatis
Söndag 30/4
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis
Veckans alternativ:
Kalvlever Suedoise, gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis
Veckans sallad:
Cobbsallad – avokado, bacon, ägg, kyckling, grönsaker och ädelostdressing
Senaste kommentarer