Måndag 29/5
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis
Tisdag 30/5
Stekt sillflundra med gröna ärtor, lingon, smält smör och potatismos
Onsdag 31/5
Krämig kycklinggryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris eller kokt potatis
Torsdag 1/6
Skånsk kalops med huset rödbetor och kokt potatis
Fredag 2/6
Helstekt kalkonbröst med portvinsstuvade champinjoner, skysås, vinbärsgelé och stekt potatis
Lördag 3/6
Panerad torskfilé med remouladsås, råkostsallad citron och kokt potatis
Söndag 4/6
Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, madeirasky, friterade lökringar och stekt potatis
Veckans alternativ:
Hamburgare med cheddarost, tomat, sallad, rödlök samt pommes frites
Veckans sallad:
Tonfisksallad med kokt ägg och Rhode Islanddressing
Senaste kommentarer