Måndag 12/6
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Tisdag 13/6
Husets fisksoppa med saffran, räkor, aioli och nybakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 14/6
Biff Stroganoff med gräddfil och saltgurka samt ris eller potatismos
Torsdag 15/6
Kokt kalv i dillsås morot och palsternacka samt kokt potatis
Fredag 16/6
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Lördag 17/6
Fiskgratäng med räkor, sparris, cocktailtomat, citron och potatismos
Söndag 18/6
Honungbakad kalkonstek med tomatsallad, vitvinssås och rostad delikatess potatis
Veckans alternativ:
Tagliatelle med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås
Ayads grekiska moussaka
Veckans sallad:
Grekisk sallad med melon
Senaste kommentarer