Måndag 19/6
Helstekt fläskkotlett med rödvinssås, vitlökssmör, grillade grönsaker och pommes frites
Tisdag 20/6
Stekt Alaskafilé med hummersås, potatismos, gröna ärtor och citron
Onsdag 21/6
Basilikamarinerat kycklingbröst med gräddig tomatsås, haricots verts och ugnsstekt potatis
Torsdag 22/6
Apelsin- och ingefäraglaserade revbensspjäll med skysås, coleslaw och kokt potatis
Fredag 23/6 – Midsommarafton
Matjessill, gräddfil, gräslök och 2 sorters sill, kokt ägg, köttbullar, priskorv, dillkokt potatis, bröd och ost
och jordgubbstårta 119 kr
Lördag 24/6 – Midsommardagen
Friterad rödspätta Öresund bearnaisesås, räkor, sparris och pommes frites samt citron
Söndag 25/6
Örtstekt kalkonbröst med skogssvampsås, vinbärsgelé och stekt potatis
Veckans alternativ:
Isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor
Kall kycklingpasta med grönsaker och vitlökssås
Senaste kommentarer