Måndag 26/6
Pannbiff med stekt lök, skysås, rårörda lingon och kokt potatis
Tisdag 27/6
Bakad kummelfilé serveras med kokt potatis, saffran- och pernodsås och vitlöksfrästa sockerärtor
Onsdag 28/6
Skånelåda – fläskmedaljong, prinskorv och bacon med skysås och gräddstuvad potatis
Torsdag 29/6
Griljerade revbensspjäll med gräddsås, inlagd gurka, äppelmos och stekt potatis
Fredag 30/6
Wallenbergare med potatismos, smält smör, rårörda lingon och ärtor
Lördag 1/7
Honungsgriljerad skinkstek med aprikos- och rödvinssås, brysselkål och råstekt potatis
Söndag 2/7
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, ångade morötter och mild pepparsås
Veckans alternativ:
Bakad potatis med Skagenröra
Pasta Carbonara
Veckans sallad:
Ceasarsallad med bacon, kyckling, tomat, gurka och ceasardressing
Senaste kommentarer