Måndag 11/9
Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis
Tisdag 12/9
Friterad rödspätta Öresund, bearnaisesås, räkor, sparris och pommes frites
Onsdag 13/9
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med tzatziki och klyftpotatis
Torsdag 14/9
Femöring – färsbiff med stekt lök, ägg, rödvinssås och kokt potatis
Fredag 15/9
Sjömansbiff med rödbetor
Lördag 16/9
Lasagne med kallrökt lax, bladspenat och vitvinssås serveras med tomatsallad och citron
Söndag 17/9
Griljerade revbensspjäll med äppelmos, inlagd gurka, gräddsky och kokt potatis
Veckans alternativ:
Potatis- och purjolökssoppa med knaperstekt bacon och pannkakor med sylt och grädde
Kycklingburgare med cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites Kan även fås Vegetarisk
Spagetti och köttfärssås med riven hårdost
Veckans sallad:
Kycklingsallad
Senaste kommentarer