Måndag 25/9
Lammfärsbiffar serveras med klyftpotatis, fårostcremé och rostad vitlökssky
Tisdag 26/9
Rimmad koljafilé med bakad morot, sellericremé, vispat dillsmör och kokt potatis
Onsdag 27/9
Currystekt kycklingfilé med mango- och ingefärssås och grönsaksris
Torsdag 28/9
Skånelåda – fläskmedaljong, prinskorv och bacon med skysås och gräddstuvad potatis
Fredag 29/9
Dansk fläskesteg med brynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och rödvinssås
Lördag 30/9
Bakad laxfilé med smörstekt sparris, hollandaisesås och kokt potatis
Söndag 1/10
Helstekt fläskfilé serveras med potatisgratäng, ångade morötter och pepparsås
Veckans alternativ:
Bakad potatis med skagenröra och citron
Blodpudding med bacon och lingon
Veckans sallad:
Insalata Caprese med lufttorkad skinka, tomat, mozzarella, basilika och oliver
Senaste kommentarer